17.07.2023

Το υπερσύγχρονο κτήριο, Kaizen Campus στο Μαρούσι, που φιλοξενεί την έδρα της εταιρείας Kaizen Gaming, πιστοποιήθηκε σύμφωνα με το διεθνές σύστημα πιστοποίησης αειφόρων κτηρίων LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) σε επίπεδο GOLD.

Πρόκειται για ένα υπερσύγχρονο, βιοκλιματικό κτήριο που αποτελείται από τρεις πτέρυγες, ενώ στο υπόγειο βρίσκονται θέσεις στάθμευσης, καθώς και άλλοι κύριοι και βοηθητικοί χώροι. Η νέα πιστοποίηση που λαμβάνει ένα ακόμη κτήριο μας επιβεβαιώνει την προσπάθειά μας για την αναγέννηση των πόλεων, με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον.

Σχετικά με το LEED

Το LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) είναι το πιο διαδεδομένο σύστημα αξιολόγησης αειφόρων κτηρίων στον κόσμο. Εφαρμόζεται σε σχεδόν όλους τους τύπους ακινήτων προκειμένου να παρέχει ένα πλαίσιο για πράσινα κτήρια υψηλής απόδοσης που παράλληλα έχουν ως στόχο την εξοικονόμηση κόστους για τον χρήστη. Η παγκοσμίως αναγνωρισμένη πιστοποίηση, έχει αναπτυχθεί από το Green Building Council των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής για να αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο τα κτίρια σχεδιάζονται, κατασκευάζονται και λειτουργούν, με στόχο την απανθρακοποίηση, την πλήρη ηλεκτροδότηση των κατασκευών, την πράσινη χρηματοδότηση, το μηδενικό αποτύπωμα, την ανθεκτικότητα, το ESG και την υγεία του ανθρώπου

Δείτε όλα τα LEED projects της DIMAND όπως εμφανίζονται στο Directory του USGBC.