Προφίλ

Η DIMAND είναι μια κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων που δραστηριοποιείται στην ελληνική αγορά.

Τα Γραφεία μας

Τα Γραφεία μας

Οι Πιστοποιήσεις των Έργων μας

Οι Πιστοποιήσεις των Έργων μας

1 / 4

Από το 2005 έχουμε ένα σταθερό ιστορικό βιώσιμων έργων που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα χρήσεων. Με εξειδίκευση σε έργα αστικής ανάπλασης μικτής χρήσης, στοχεύουμε στη δημιουργία των πόλεων στις οποίες θέλουμε να ζήσουμε.

Λειτουργούμε ταυτόχρονα ως ιδιοκτήτες και / ή ως developers για λογαριασμό τρίτων. Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, όπως η διαχείριση έργου (project management) και κατασκευαστικών εργασιών, η διαχείριση επέκτασης καταστημάτων λιανικής, η παροχή υπηρεσιών τεχνικού συμβούλου και η διαχείριση εγκαταστάσεων.

Έχουμε ολοκληρώσει με επιτυχία έργα στην Ελλάδα. Βοηθούμε τους πελάτες μας να αντιληφθούν αποτελεσματικά και ουσιαστικά τις απαιτήσεις σύνθετων έργων. Ξεπερνάμε τις προσδοκίες τους και δημιουργούμε βιώσιμα έργα που εγγυώνται καλύτερες συνθήκες διαβίωσης και εργασίας.

Μάθετε περισσότερα για εμάς και για τα έργα μας.

DIMAND-Neratziotissa-Offices_05

Neratziotissa Office Complex, Μαρούσι

Το όραμά μας

Με πάθος, αντοχή και ταλέντο δεσμευόμαστε να παρέχουμε υπηρεσίες σε όλο το φάσμα της ανάπτυξης ακινήτων. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακίνητα που έχουν αξία, με σεβασμό προς τους ανθρώπους, το περιβάλλον και την κοινωνία. Είμαστε μία εταιρεία με θέση leader στον κλάδο μας, καινοτόμα σε κάθε πτυχή της δραστηριότητάς μας, παραδίδοντας επιτυχώς βιώσιμα έργα σήμερα και στο μέλλον.

Σκοπός και στόχοι

Σκοπός μας είναι να ικανοποιούμε απολύτως τις ανάγκες των πελατών μας, με αποτελεσματικότητα και αποδοτικότητα. Κι αυτό είτε πρόκειται για ένα εμπορικό κατάστημα, ένα έργο αστικής αναγέννησης, ένα κτήριο γραφείων, ένα project κατοικιών είτε για αθλητικές εγκαταστάσεις.

Λειτουργούμε ως εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων και διαχειριζόμαστε έργα για λογαριασμό τρίτων. Ασπαζόμαστε τις αρχές που εγγυώνται την επιτυχία της δραστηριότητάς μας και τη βιωσιμότητα.

Αριστεία. Πιστεύουμε στη δια βίου εκπαίδευση και βελτίωση. Προσλαμβάνουμε τους καλύτερους επαγγελματίες που εντοπίζουν και βοηθούν τα ταλέντα να αναδειχθούν.

Καινοτομία. Εφαρμόζουμε καινοτόμες πρακτικές που υπηρετούν το όραμά μας να είμαστε οι κορυφαίοι στην ανάπτυξη ακινήτων. Η Dimand είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που ανέπτυξε το πρώτο πιστοποιημένο κατά LEED® Gold κτήριο, το Karela Office Park στην Παιανία.

Ποιότητα. Κάθε είδους έργο, μικρό ή μεγάλο, αποτελεί μία νέα πρόκληση για την Dimand και έχει τη λεπτομερή και ιδιαίτερη προσοχή μας. Δεσμευόμαστε να δημιουργούμε προστιθέμενη αξία για τους πελάτες μας και τις κοινότητες στις οποίες δραστηριοποιούμαστε. Παραδίδουμε τα έργα έγκαιρα και εντός προϋπολογισμού, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Δημιουργούμε την πόλη που θέλουμε να ζούμε.