28.07.2022

Στην DIMAND, πάντοτε με πυξίδα την αειφορία, μπαίνουμε σε μια νέα δυναμική περίοδο και προχωράμε στη διοικητική αναδιάρθρωση που απαιτείται, με σκοπό να αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο αποτελεσματικά τις μελλοντικές προκλήσεις που θα οδηγήσουν την εταιρεία μας σε μεγαλύτερη ανάπτυξη.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε αλλαγές στη διοίκηση κομβικών θέσεων.

Ειδικότερα:

  • CFΟ αναλαμβάνει η Άννα Χαλκιαδάκη, η οποία έχει διατελέσει Deputy CFO στην Prodea Investments
  • Chief Business Development Officer, στη νεοσυσταθείσα Γενική Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, τίθεται επικεφαλής η Μαρία Ιωαννίδου, πρώην CFO μας.
  • Chief Operations Officer αναλαμβάνει η Όλγα Ίτσιου, η οποία είναι στέλεχος της εταιρείας εδώ και 20 χρόνια και κατέχει τη θέση της Τεχνικής Διευθύντριας της DIMAND για πάνω από 10 χρόνια.
  • Τεχνικός Διευθυντής αναλαμβάνει ο Χρήστος Φωτιάδης, Πολιτικός Μηχανικός, που ήταν Senior Project Manager στα σημαντικότερα και μεγαλύτερα έργα μας τα τελευταία 15 χρόνια.
  • Investor Relations Manager αναλαμβάνει η Τέτα Καραχάλιου, η οποία ήταν Senior Strategy & Operations Executive και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τραπεζικό χώρο και σε θέματα αποκρατικοποιήσεων.
  • HR Director είναι πλέον η Πέπη Σκορδέλη, προερχόμενη από τον ιατροτεχνολογικό κλάδο.
  • Marketing Director αναλαμβάνει η Ανθή Τζάκου, με μια επιτυχημένη πορεία στο εξωτερικό.

Την ίδια ώρα ανακοινώνουμε ότι ο έως σήμερα COO και ιδρυτικό στέλεχος της DIMAND, Πάνος Παναγιωτίδης, αποχωρεί, για προσωπικούς λόγους, από τη Διοίκηση της εταιρείας. Ο κ. Παναγιωτίδης συμπορεύτηκε για 20 χρόνια με τους κ.κ. Δημήτρη Ανδριόπουλο και Νίκο Δήμτσα. Ο κ. Παναγιωτίδης με μεθοδικότητα, σκληρή δουλειά και πολλή αγάπη συνέβαλε καθοριστικά σε όλα τα επιτεύγματα της DIMAND έως σήμερα.