17.05.2023

Με μεγάλη μας χαρά συναντήσαμε μεταπτυχιακούς φοιτητές του τμήματος Real Estate Management and Development του Μητροπολιτικού Κολλεγίου, οι οποίοι με πρωτοβουλία του Υπευθύνου Σπουδών, κου Μάριου Μαργέλου REV, MRICS και της κας Άννας Νάζου MRICS, επισκέφθηκαν έργα μας στον Πειραιά, μαζί με σπουδαστές των Πανεπιστημίων Oxford Brookes University και University of Aberdeen.

Στο πλαίσιο της ξενάγησής τους στον Piraeus Tower και στο Piraeus Port Plaza (PPP), ενημερώθηκαν για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών και για τις μισθώσεις που έχουν συμφωνηθεί στον 1ο πράσινο ουρανοξύστη της χώρας, καθώς και για την ανάπλαση και αναβάθμιση της ευρύτερης περιοχής του Αγίου Διονυσίου, μετά την ανάπτυξη του PPP στις πρώην εγκαταστάσεις της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι να ανταλλάζουμε σκέψεις και ιδέες με νέους επιστήμονες από τον χώρο του Real Estate και να στηρίζουμε εκπαιδευτικές πρωτοβουλίες που φέρνουν σε επαφή τους μελλοντικούς αποφοίτους με τις επαγγελματικές προοπτικές και την αγορά εργασίας.

Ευχόμαστε αυτό το ταξίδι της γνώσης στη χώρα μας να τους μείνει αξέχαστο και να έχουμε την ευκαιρία μελλοντικά να τους ξεναγήσουμε σε κάποιο άλλο έργο μας.