12.07.2022

Η DIMAND, για άλλη μια φορά έδωσε δυναμικό "παρών" στον Olympus Marathon, την πιο εκπληκτική συνάντηση αθλητών από όλο τον κόσμο. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, για 18η χρονιά, στο Βουνό των Θεών, στις 24-25-26 Ιουνίου 2022.

Στελέχη της εταιρείας μας, μεταξύ των οποίων, ο Νίκος Δήμτσας και ο Πάνος Παναγιωτίδης, συμμετείχαν και φέτος στον μοναδικό αυτό διεθνή αγώνα ορεινού τρεξίματος και μάλιστα υπερέβαλαν εαυτόν, συμμετέχοντας στα 43km και 70km αντίστοιχα, ενώ, συμπαρέσυραν στο πνεύμα του αθλητισμού και νεαρότερα στελέχη της DIMAND που για πρώτη φορά δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στον αγώνα των 14km («Η κόψη των αετών»).

Εντυπωσιακό είναι πως η Φωτεινή Κολόκα, εργοδηγός στην εταιρεία, τερμάτισε τρίτη στην κατηγορία των γυναικών με χρόνο 06.29.34, υπενθυμίζοντάς μας πως με προσπάθεια, υπομονή και πολλή δουλεία, πάντα καταφέρνεις τον στόχο σου. Μπράβο Φωτεινή!

«H κορυφή του Ολύμπου αντιπροσωπεύει όλα τα ιδεώδη της DIMAND. Όλοι εμείς που εργαζόμαστε στην εταιρεία και συμμετέχουμε σε αυτούς τους απαιτητικούς αγώνες ξέρουμε ότι, όπως και στα έργα που αναλαμβάνουμε, αυτά που χρειάζεται να διαθέτουμε είναι υπομονή, επιμονή και προσήλωση στο στόχο μας» επισημαίνει ο Commercial Manager της DIMAND, Τάσος Ξανθάκος που συμμετέχει στην οργανωτική επιτροπή του Olympus Marathon.

Ανανεώνουμε τη συνάντησή μας στο Βουνό των Θεών για τον Ιούνιο του 2023, για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και συγκινήσεις! Ραντεβού… στη γραμμή της εκκίνησης.