29.03.2023

Η μεγαλύτερη αρχιτεκτονική γιορτή της Αθήνας, το Open House Athens, επανέρχεται το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Απριλίου, με τις καθιερωμένες αρχιτεκτονικές ξεναγήσεις σε 60+ κτίρια και με 2 διαδρομές στο κέντρο της Αθήνας και την Κηφισιά.

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι καθώς για άλλη μία χρονιά συμμετέχουμε στον θεσμό αυτό, υποστηρίζοντας την παράλληλη δράση OPEN OFFICE. Μαγνητοσκοπημένες συνεντεύξεις σε 3 αρχιτεκτονικά γραφεία πρόκειται να προβληθούν στο κανάλι της διοργάνωσης στο youtube, με στόχο να αναδείξουν το επάγγελμα του αρχιτέκτονα, συστήνοντας στο κοινό καταξιωμένους, αλλά και ανερχόμενους επαγγελματίες, που ξεχωρίζουν στον εργασιακό τους κλάδο. Τα γραφεία που συμμετέχουν είναι:

Elastic architects
Block722 architects+
Dimitris Thomopoulos architects

Παράλληλα, μαζί με τις KAIZEN Gaming, PRODEA Investments, ASPA KST και USP, κατά τις ημέρες 1 και 2 Απριλίου και ώρες 12.00 – 17.00 υποδεχόμαστε το κοινό του OHA σε μία ανοιχτή ξενάγηση στο KAIZEN Campus στο Μαρούσι. Το νέο κτίριο γραφείων της εταιρείας KAIZEN Gaming που ολοκληρώθηκε στις αρχές του 2023, αναμένεται να πιστοποιηθεί με το διεθνές σύστημα πιστοποίησης αειφόρου ανάπτυξης LEED σε επίπεδο GOLD.

Περισσότερες πληροφορίες: www.openhouseathens.gr