28.07.2022

Μαζί με τις Teleperformance Greece και Barphone, ενώσαμε τις δυνάμεις μας και προσφέραμε στο Πυροσβεστικό Σώμα 4 οχήματα SUVs, πλήρως εξοπλισμένα.

Αναλάβαμε αυτή την πρωτοβουλία, με στόχο τη στήριξη του Πυροσβεστικού Σώματος, εντός του πλαισίου μέριμνας και πρόληψης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σκοπός αυτής της σύμπραξης ήταν η συμβολή στο δύσκολο έργο του Πυροσβεστικού Σώματος, ενισχύοντας τις επιχειρησιακές δυνατότητες σε αστικό και δασικό περιβάλλον, καθώς επίσης και των πυροσβεστών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή.

Σε ειδική τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Ιουλίου 2022, στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, στο Μαρούσι, παρουσία του Κλαδάρχη Διοικητικής Υποστήριξης ΑΠΣ, Υποστράτηγου Π.Σ. Ιωάννη Σταμούλη και των CEOs των εταιρειών Teleperformance Greece, Κωνσταντίνου Χαμαλέλη, DIMAND Real Estate Development, Δημήτρη Ανδριόπουλου και της Barphone, Πέτρου Θεριανού, ο κ. Ανδριόπουλος επεσήμανε την ανάγκη όλες οι μεγάλες εταιρείες που έχουν τη δυνατότητα, να συμβάλουν στην ενίσχυση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού του Πυροσβεστικού Σώματος.
«Από τις θεμελιώδεις αρχές που συνιστούν την εταιρική κουλτούρα της DIMAND, είναι η προστασία του περιβάλλοντος. Το αποδεικνύουμε, εμπράκτως, μέσα από τα σύγχρονα βιοκλιματικά κτήρια που αναπτύσσουμε, τα οποία πληρούν τις προδιαγραφές της βιωσιμότητας, σεβόμενα τόσο το περιβάλλον, όσο και τον άνθρωπο. Οι καταστροφικές φωτιές των περασμένων ετών, μας έχουν ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο. Στο πλαίσιο αυτό, η DIMAND αποφάσισε να ενισχύσει το έργο των φορέων, οι οποίοι δραστηριοποιούνται στην πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών», σημείωσε ο CEO της DIMAND.

#togetherforabetterfuture