12.12.2023

Άλλη μία σημαντική διάκριση πέτυχε η εταιρεία μας κατά τη συμμετοχή της στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023.

Η πρωτοβουλία της DIMAND με τίτλο «Δημιουργούμε την Πόλη που Θέλουμε να Ζούμε», η οποία αφορά τη συμβολή της εταιρείας στις αστικές αναπλάσεις και αναλύει ως παράδειγμα το Piraeus Port Plaza, την ανακατασκευή και επανάχρηση των πρώην εγκαταστάσεων της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος, στον Άγιο Διονύσιο, αναδείχθηκε στα Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023, στον Πυλώνα «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ», μέσα από τη διαδικασία αξιολόγησης των Επιτροπών του Θεσμού.

Το Bravo Sustainability Dialogue & Awards 2023 αποτελεί έναν πολυσυμμετοχικό θεσμό διαλόγου και ανάδειξης των πρωτοβουλιών που υποστηρίζουν ένα βιώσιμο μέλλον. Δίνει έμφαση στην προώθηση ενός συστηματοποιημένου κοινωνικού διαλόγου, με στόχο τη δημιουργία μιας ευρύτερης κουλτούρας για τα θέματα της Βιώσιμης Ανάπτυξης, με βάση τις πρωτοπόρες πρωτοβουλίες που αναπτύσσονται στη χώρα μας.

Το βραβείο παρέλαβε, εκ μέρους της εταιρείας, η Μάγια Κoρμπά, Operations Supervisor και Senior Architect της DIMAND. Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για τη σημαντική και ιδιαίτερα τιμητική διάκριση που λάβαμε που μας εμπνέει να συνεχίσουμε πιστοί στο όραμά μας, να δημιουργούμε τις Πόλεις που θέλουμε να ζούμε.