26.10.2021

Η Dimand Μέγας Χορηγός του 22ου συνεδρίου Prodexpo

Ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand, Δημήτρης Ανδριόπουλος, συντόνισε την ενότητα με θέμα «Αθήνα: Τρέχουσα κατάσταση & μελλοντικές προοπτικές», στο 22ο συνέδριο για την ανάπτυξη και αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας Prodexpo, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου.

Προσκεκλημένοι στη συζήτηση ήταν ο υπουργός Επικρατείας, αρμόδιος για τον συντονισμό των εργασιών της Κυβέρνησης, Άκης Σκέρτσος, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιος Μπακογιάννης και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης.

Στο επίκεντρο της συζήτησης βρέθηκαν σημαντικά ζητήματα που θα ανακύψουν στο εγγύς μέλλον, μετά την ανακοίνωση της δημιουργίας Κυβερνητικού Πάρκου στην έκταση του πρώην εργοστασίου της ΠΥΡΚΑΛ, καθώς και τη μετεγκατάσταση από το κέντρο της πόλης ορισμένων συστημικών τραπεζών, που σήμερα βρίσκονται σε κτήρια ορόσημα στην Αθήνα.

Η Prodexpo, η πιο σημαντική ετήσια διοργάνωση για την αγορά ακινήτων στην Ελλάδα, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ανάπτυξη ακινήτων. Το συνέδριο προσελκύει, κάθε χρόνο, κορυφαία στελέχη του χώρου και εταίρους που επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις τρέχουσες εξελίξεις και τις τάσεις και παράλληλα, να προετοιμάσουν τις νέες επενδυτικές κινήσεις τους.