Tavros Office Complex

Ανακατασκευή των πρώην εγκαταστάσεων της Philips σε ένα 24.000 τ.μ. πενταώροφο πράσινο κτίριο γραφείων με επαγγελματική χρήση, υπόγειο πάρκινγκ και βοηθητικούς χώρους.

Value S.A. Office Building

Το ανακαινισμένο κτίριο λειτουργούσε στο παρελθόν ως έδρα του ομίλου Τεγόπουλος. Το οκταώροφο κτίριο πλέον έχει ανακαινιστεί και στεγάζει την εταιρεία Webhelp.

Deloitte HQs

Αναδιαμόρφωση του πρώην πολυκινηματογράφου Village Roadshow.

Το νέο κτήριο, επιφάνειας 6.000 τ.μ., περιλαμβάνει γραφεία, υπόγειο πάρκινγκ, συμπληρωματικές εγκαταστάσεις και καταστήματα στο ισόγειο.

 

Διπλή ανάπλαση Βοτανικός / Λεωφ. Αλεξάνδρας

Η Dimand ανέλαβε και ολοκλήρωσε επιτυχώς τη διαχείριση της α’ και β’ φάσης ενός φιλόδοξου έργου, της ταυτόχρονης ανάπλασης δύο σημαντικών περιοχών της Αθήνας.

Ο Βοτανικός έχει έκταση 200.000 τ.μ., και απέχει μόλις 2 χλμ. από το ιστορικό κέντρο της πόλης. Παρόλα αυτά,  είχε παρωχημένες υποδομές και εγκαταλελειμμένα πρώην βιομηχανικά κτήρια. Η πυκνοκατοικημένη συνοικία της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, περιμετρικά του γηπέδου του Παναθηναϊκού, έχει έκταση  19.000 τ.μ. και στερούνταν χώρων πρασίνου.

ALDI Hellas Stores

Η Dimand διαχειρίστηκε το έργο της ανάπτυξης 39 καταστημάτων της γερμανικής αλυσίδας supermarket Aldi Hellas, παρέχοντας σειρά υπηρεσιών, μεταξύ των οποίων σύνταξη εκθέσεων, διαχείριση ακινήτων, υπηρεσίες τεχνικού και νομικού συμβούλου, διαχείριση του σχεδιασμού της αδειοδότησης και της κατασκευής, έλεγχος του κόστους, εξασφάλιση των απαιτούμενων πιστοποιήσεων και υλοποίηση των απαιτούμενων ενεργειών για την έναρξη λειτουργίας (συμπεριλαμβανομένης της απόκτησης άδειας λειτουργίας).

Τα καταστήματα αποτελούνταν από συγκεκριμένες ζώνες που περιελάμβαναν εμπορικές επιφάνειες (κατ΄ ελάχιστο 900 τ.μ.), αποθήκες με 3 μονάδες ψύξης διαφορετικών θερμοκρασιών, συμπληρωματικούς χώρους (γραφεία, χώροι διαλείμματος, αποθήκες), χώρους πρασίνου, όπως και υπαίθρια και υπόγεια πάρκινγκ 100 θέσεων.

TOI & MOI Office Complex

Ο σχεδιασμός των χώρων εργασίας του κτηριακού συγκροτήματος υιοθετεί μία βιοκλιματική προσέγγιση, δημιουργώντας ένα εξαιρετικό εργασιακό περιβάλλον.

Το κτήριο περιλαμβάνει  χώρους γραφείων, εκπαίδευσης και ξεκούρασης. Διαθέτει επίσης πάρκινγκ στο υπόγειο και βοηθητικούς χώρους.