25.06.2016

Ο «τυχερός» 13ος Μαραθώνιος Ολύμπου διεξήχθη στις 26 Ιουνίου στον Όλυμπο και ολοκληρώθηκε με εκπληκτικά νέα ρεκόρ και επιτεύγματα για άνδρες και γυναίκες.

Ο «δικός μας» πρεσβευτής του Runner Store, Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ήταν ο νικητής στους άνδρες με τον τρίτο καλύτερο χρόνο όλων των εποχών και η Γλυκερία Τζιατζιά ήρθε πρώτη μεταξύ των Ελληνίδων και δεύτερη συνολικά στις γυναίκες!

Ο φετινός Μαραθώνιος Ολύμπου προσέλκυσε πολλούς ξένους δρομείς, με τη Stevie Kremer, μια από τις μεγαλύτερες Αμερικανίδες αθλήτριες ορεινού τρεξίματος, να είναι η νικήτρια στις γυναίκες, σημειώνοντας νέο ρεκόρ. Αν όμως, το να έρχεσαι πρώτος είναι η μία πλευρά της νίκης, η συμμετοχή και ο τερματισμός είναι η άλλη πλευρά της προσωπικής νίκης. Για άλλη μια φορά γιορτάσαμε τη συμμετοχή μας σε αυτή τη μοναδική διοργάνωση, με τον Οικονομικό Διευθυντή της Dimand, Νίκο Δήμτσα, τον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο, Δημήτρη Ανδριόπουλο και τον Γενικό Διευθυντή, Πάνο Παναγιωτίδη!

Η συγκεκριμένη διαδρομή είναι η πιο δύσκολη ορεινή δραστηριότητα στην Ελλάδα. Είμαστε περήφανοι που είμαστε μέρος αυτής της καταπληκτικής κοινότητας για τρίτη χρονιά! Το ομαδικό μας πνεύμα και η ορμή για προσωπικά επιτεύγματα μας δυναμώνουν για να συνεχίσουμε να τρέχουμε… ψηλά, εκεί που οι στόχοι συναντούν τα όνειρα. Ο Μαραθώνιος Ολύμπου θα είναι πάντα μια θεϊκή εμπειρία.