23.03.2022

4 βραβεία για KAIZEN Campus και Πύργο του Πειραιά στα Aluminium in Architecture Awards

Στην τελετή «Aluminium in Architecture Awards» που πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου, το αρχιτεκτονικό γραφείο ASPA Design έλαβε το βραβείο GOLD στην κατηγορία ‘Offices’ για την αρχιτεκτονική μελέτη του KAIZEN Campus, του συγκροτήματος γραφείων που αναπτύσσει η DIMAND στο Μαρούσι. Ένα καινοτόμο έργο, 14.500 τ.μ. που πρόκειται να πιστοποιηθεί με LEED Gold και να ξεχωρίσει για το περιβαλλοντικό του αποτύπωμα.

Με τριπλή διάκριση έκλεισε η βραδιά για το αρχιτεκτονικό γραφείο PILA, των μελετητών της όψης του Πύργου του Πειραιά, οι οποίοι έλαβαν και το μεγάλο βραβείο της διοργάνωσης ‘Architect of the year’.

Η PILA για το σημαντικό έργο της ριζικής ανακατασκευής του Πύργου, που αλλάζει τη μορφή της περιοχής, κατέκτησε τα Βραβεία GOLD και PLATINUM στην Ενότητα Architectural Design & Construction, στην κατηγορία ‘Mixed Use’, αλλά και το Βραβείο GOLD στην κατηγορία ‘Sustainable Design’.

Τις υποψηφιότητες αξιολόγησε κριτική επιτροπή αποτελούμενη από καταξιωμένους Έλληνες αρχιτέκτονες και επαγγελματίες από το χώρο του αλουμινίου. Πρόεδρος της επιτροπής είναι ο Αρχιτέκτων Μηχανικός του ΕΜΠ, Χρίστος Δίπλας.

Είμαστε πολύ περήφανοι που τόσο σημαντικά μας έργα αναδεικνύονται μέσα από τους συνεργάτες μας και τέτοιες σημαντικές διακρίσεις επιβραβεύουν την προσπάθεια και τη σκληρή δουλειά όλων των συντελεστών.

Ευχαριστούμε την Boussias για την άψογη διοργάνωση και τη φιλοξενία.

Τις επιτυχίες τις κάνουν οι ομάδες, συγχαρητήρια σε όλους!