08.07.2018

Μεγάλη πρόκληση, πραγματική ανταμοιβή - το καθιερωμένο «προσκύνημα» στο «Βουνό των Θεών»

Βρεθήκαμε και φέτος στο αγαπημένο μας βουνό. Αλλά αυτή τη φορά πολλοί συνάδελφοι γύρισαν έχοντας καταρρίψει το προσωπικό τους ρεκόρ.

Η Dimand ήταν πιστή στο ετήσιο ραντεβού της με την επική διοργάνωση ορεινού τρεξίματος, με τον Πάνο Παναγιωτίδη να σημειώνει επίδοση 8:18:50, τον Νίκο Δήμτσα 8:34:29 και πολλούς άλλους συναδέλφους, που συμμετείχαν σε μικρότερες διαδρομές, να έχουν πολύ καλές προσωπικές επιδόσεις.

Ο φετινός αγώνας ήταν πλούσιος σε διαδρομές (Olympus Marathon, Olympus Ultra, Olympus Vertical, On the edge of eagles και Melindra Trail) που ανέβασαν το επίπεδο της πρόκλησης για τους δρομείς, με αποτέλεσμα να προσελκύσει περισσότερες συμμετοχές από Ελλάδα και εξωτερικό. Οι δύο πρώτες διαδρομές πραγματοποιήθηκαν νωρίς το πρωί της 23ης Ιουνίου με αφετηρία το Δίον και τερματισμό στο Λιτόχωρο.

Το πνεύμα του βουνού των Θεών συγκεράζεται με την εορταστική διάθεση και τίποτα δεν συγκρίνεται με την αίσθηση της ολοκλήρωσης μιας ακόμη πρόκλησης.

Κλείσαμε ήδη το ραντεβού μας για τον Olympus Marathon 2019. Του χρόνου ας ανέβουμε κάθετα και πιο ψηλά! Sky is the limit.