12.11.2017

Από την Αθήνα στη Βαλένθια, από τη γενέτειρα του Μαραθωνίου στην «Πόλη του Τρεξίματος»!

Διατηρώντας το πνεύμα της κουλτούρας του τρεξίματος, η Dimand είναι, για άλλη μια φορά, υπερήφανη που δύο από τους ανθρώπους της τερμάτισαν στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας, στις 12 Νοεμβρίου. Ο Νίκος Δήμτσας, έμπειρος δρομέας μεγάλων αποστάσεων και ο Γεράσιμος Ευγένιος, που κατέκτησε έναν προσωπικό του στόχο τρέχοντας για πρώτη φορά, τερμάτισαν στον αγώνα των 42.195 χλμ. στην Αθήνα, που θεωρείται η πιο δύσκολη διαδρομή όλων των μαραθωνίων.

Τώρα οδεύουμε προς τη Βαλένθια, με τον Πάνο Παναγιωτίδη να προετοιμάζεται για τη συμμετοχή του στον Valencia Marathon που διεξάγεται στις 19 Νοεμβρίου. Η Βαλένθια έχει πολλά να προσφέρει ως προορισμός Μαραθωνίου, καθώς έχει αναπτύξει μια κουλτούρα και μια αγορά γύρω από το τρέξιμο. Η πόλη διαθέτει πάρκο ψυχαγωγίας για δρομείς, χτίζοντας σταθερά το brand της ως η «Πόλη του Τρεξίματος».

Συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους μας, που συμμετείχαν σε όλους τους αγώνες της διοργάνωσης και ευχόμαστε ό,τι καλύτερο σε όσους ακολουθούν.

Παραμένουμε προσηλωμένοι στον υγιεινό τρόπο ζωής και συνεχίζουμε να τρέχουμε για μερικές από τις καλύτερες αξίες στη ζωή.

Αντοχή, ισχυρή θέληση και πάθος για νέες κατακτήσεις.