20.10.2022

Η DIMAND είναι από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα, που υιοθέτησαν το παγκόσμιο πρότυπο GRESB, λαμβάνοντας μάλιστα πολύ καλές διακρίσεις, σε αυτή την πρώτη της προσπάθεια.

Η DIMAND ως πρωτοπόρος εταιρεία στην ανάπτυξη ακινήτων και στην πράσινη πιστοποίηση των έργων της, μετά το ESG report και θέλοντας να δυναμώσει τη θέση της στον κλάδο του Sustainable Real Estate Development, είναι από τις λίγες εταιρείες στην Ελλάδα, που υιοθέτησαν το παγκόσμιο πρότυπο GRESB (Global Real Estate Sustainability Benchmark), λαμβάνοντας μάλιστα πολύ καλές διακρίσεις, σε αυτή την πρώτη της προσπάθεια.

Είμαστε περήφανοι για τη διάκριση ‘Green Star’, και τη βαθμολογία 70% στη συνολική αξιολόγηση με 17/30 στην κατηγορία Management component και 53/70 στην κατηγορία Development component.

Άλλη μια κατηγορία, στην οποία ξεχώρισε η DIMAND είναι το ESG breakdown σε επίπεδο σκορ. Στην κατηγορία Environment με αξιολόγηση 38/51, στην κατηγορία Social με 16/26 και στην κατηγορία Governance 16/24.

Είναι ιδιαίτερα τιμητικό ότι αναγνωρίζεται η διαρκής βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών μας και ότι πλέον συγκαταλεγόμαστε στις εταιρείες που χρησιμοποιούν παγκοσμίως τα δεδομένα GRESB. Τα δεδομένα GRESB χρησιμοποιούνται τώρα από 170 θεσμικούς και χρηματοοικονομικούς επενδυτές με περισσότερα από 51 τρισεκατομμύρια δολάρια σε περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση.

Πιστοί στο όραμα μας για τη δημιουργία πραγματικά βιώσιμων πόλεων συνεχίζουμε με διαφάνεια να προσπαθούμε για ένα καλύτερο αύριο μέσα από τα πιο αναγνωρισμένα διεθνή πρότυπα και εργαλεία. Συνεχίζουμε να χαράσσουμε νέες στρατηγικές και θέτουμε νέους υψηλότερους στόχους, ώστε να γίνουμε ακόμα καλύτεροι τα επόμενα χρόνια.