25.06.2017

Τρέχοντας σε νέο επίπεδο ανταγωνισμού: Μαραθώνιος Ολύμπου 2017

Ο Μαραθώνιος Ολύμπου είναι ένας μοναδικός, ιστορικός, ορεινός αγώνας μήκους 44 χλμ. στο Βουνό των Θεών με παγκόσμια εμβέλεια και συμμετοχή!

Πραγματοποιήθηκε στις 24 Ιουνίου 2017 υπό δυσμενείς καιρικές συνθήκες, λόγω ζέστης, και συγκέντρωσε κορυφαίους Έλληνες και ξένους αθλητές. Ο Ισπανός Egea Aritz κέρδισε στον αγώνα των ανδρών σημειώνοντας νέο ρεκόρ αγώνων 4:24:26, ενώ ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Έλληνας με την καλύτερη επίδοση, τερμάτισε τέταρτος (4:46:13). Στο γυναικείο αγώνισμα κέρδισε η Ragna Debats από την Ολλανδία (5:18:20), ενώ η Γλυκερία Τζιατζιά (5:46:04) ήταν τέταρτη συνολικά στον αγώνα και πρώτη μεταξύ Ελληνίδων.

Την Dimand εκπροσώπησαν ο Πάνος Παναγιωτίδης, Γενικός Διευθυντής Λειτουργικών Δραστηριοτήτων και ο Νίκος Δήμτσας, CFO, που τερμάτισαν επιτυχώς τον αγώνα με πάθος και επιμονή.

Στις 25 Ιουνίου, φέτος, ξεκίνησε ένας νέος, πιο σύντομος αγώνας στον Όλυμπο. Πρόκειται για μια διαδρομή 14 χιλιομέτρων μέσα από το μαγευτικής ομορφιάς φαράγγι του ποταμού Ενιπέα. Γνωστή ως «Η κόψη των αετών», η διαδρομή πήρε το όνομά της από τους αετούς που πετούν συχνά τριγύρω. Ήταν ένας καλός αγώνας γνωριμίας με τον μαραθώνιο και μια πραγματική πρόκληση για τους 16 συναδέλφους της Dimand που συμμετείχαν.

Η κοινότητά των δρομέων μας μεγαλώνει και ο πήχης ανεβαίνει!