08.03.2023

Για άλλη μία χρονιά η DIMAND, συμμετείχε ως μεγάλος χορηγός στη διοργάνωση Prodexpo North.

Στο επίκεντρο της φετινής 6ης συνάντησης, βρέθηκαν οι ευκαιρίες που δημιουργούνται στην αγορά ακινήτων της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Βόρειας Ελλάδας, οι εξελίξεις στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, οι προοπτικές στο χώρο της φιλοξενίας και η εικόνα της ελληνικής οικονομίας.

Ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της DIMAND, Δημήτρης Ανδριόπουλος, συντόνισε το πάνελ με θέμα «Επιχειρηματικότητα, ανάπτυξη και διατηρητέα κτήρια», στο οποίο συμμετείχαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο γενικός γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο Γ.Γ. Πολιτισμού κ. Γιώργος Διδασκάλου και ο επιχειρηματίας και επίτιμος πρόεδρος του ΣΕΤΕ κ. Σταύρος Ανδρεάδης.

Ο κ. Ανδριόπουλος υπογράμμισε, για ακόμα μια φορά, την ανάγκη της σύμπραξης του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα και ανέφερε: «Η Θεσσαλονίκη έχει μεγάλες δυνατότητες, τεράστιο απόθεμα, διαθέτει το πολυπολιτισμικό στοιχείο, μια μοναδική σύνδεση της πόλης με τη θάλασσα. Ευθύνη των επιχειρηματιών είναι πέρα από την αξιοποίηση του ακίνητου, να ενδιαφερόμαστε για την ευρύτερη περιοχή όπου βρίσκεται αυτό το ακίνητο. Αυτό είναι κάτι που κάνουμε εμείς στην DIMAND, σε σχεδόν όλες τις παρεμβάσεις που αναλαμβάνουμε. Πέρα από τις αξιοποιήσεις στις οποίες προχωρούμε σε βιομηχανικά κτήρια καταθέτουμε προτάσεις και για την αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής».