24.03.2023

Η Όλγα Ίτσιου, COO της Dimand, εκπροσώπησε την εταιρεία μας στο συνέδριο,The Upfront Initiative, που διοργανώθηκε από τη LIFO και την Tsomokos Communications, στο Ωδείο Αθηνών την Πέμπτη 23 Μαρτίου.

Στο πλαίσιο αυτού του σημαντικού συνεδρίου, η Ολγα Ιτσιου συμμετείχε σε συζήτηση με θέμα “Ευκαιρίες Απασχόλησης και Αναπηρία: Προσβασιμότητα, Βελτιώσεις, Ίσες Ευκαιρίες”. Η συζήτηση αφορούσε το πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα για τους ανθρώπους με αναπηρίες στον τομέα της εργασίας καθώς και πώς θα δημιουργήσουμε ισότιμες ευκαιρίες για όλους. Μίλησε για την προσήλωση της DIMAND στις αξίες της προσβασιμότητας και της ισότητας ευκαιριών, και τη σημασία που δίνει η εταιρεία μας στην ανάπτυξη πρακτικών και πολιτικών που κινούνται προς αυτή την κατεύθυνση.

Ήταν τιμή μας που συμμετείχαμε σε αυτό το συνέδριο όπου είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε και να ακούσουμε ιστορίες σπουδαίων ανθρώπων που παλεύουν καθημερινά για την εξάλειψη των κοινωνικών ανισοτήτων και την θέσπιση ίσων ευκαιριών για όλους.

Στην εταιρεία μας, η δέσμευση για τη διασφάλιση ίσων ευκαιριών είναι απόλυτη. Είμαστε αποφασισμένοι να εξασφαλίσουμε ότι κάθε κτήριο που κατασκευάζουμε είναι προσβάσιμο για όλους. Προωθούμε την ισότητα, από την πρόσβαση στον χώρο εργασίας μέχρι την προώθηση σταδιοδρομίας και την ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων του προσωπικού μας.

Επιμένουμε στην ίση μεταχείριση όλων των ατόμων και στο να είμαστε ηγέτες στην προώθηση της πολυμορφίας και της ανοχής στον χώρο εργασίας.