07.04.2022

Εντυπωσιασμένη η UEFA από την πρώτη διαδικτυακή επιθεώρηση της AEK OPAP ARENA

Θετικές εντυπώσεις άφησε στα στελέχη της UEFA η πρώτη διαδικτυακή επιθεώρηση του γηπέδου της AEK OPAP ARENA που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 31 Μαρτίου στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι.

Η δίωρη παρουσίαση ικανοποίησε την 6μελή επιτροπή της UEFA που είναι υπεύθυνη για τα στάδια, το αγωνιστικό μέρος και τη διοργάνωση των αγώνων.

Η Γενική Διευθύντρια της ΠΑΕ ΑΕΚ, Αγγελική Αρκάδη, ο Αρχιτέκτονας του γηπέδου, Θανάσης Κυρατσούς, ο COO της DIMAND, Πάνος Παναγιωτίδης και ο Stadium Manager, Κωνσταντίνος Μανωλάς, παρουσίασαν το έργο και απάντησαν με κάθε λεπτομέρεια σε ερωτήματα που είχαν να κάνουν με την προσβασιμότητα, την ασφάλεια, τα θέματα φύλαξης, το ticketing, τα δημοσιογραφικά θεωρεία, τους χώρους VIP και φιλοξενίας και επιπλέον τεχνικά ζητήματα. Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στον τρόπο κατασκευής του χλοοτάπητα.

Μάλιστα, στο εισαγωγικό video από την αρχική παρουσίαση και μέσα από τη σύνδεση του τότε με το σήμερα, η ΑΕΚ επιχείρησε να στείλει το μήνυμα ότι δεν πρόκειται για ένα απλό γήπεδο, αλλά για ένα έργο ιστορίας!

Το έργο πλησιάζει στην ολοκλήρωσή του και εμείς όλοι οι άνθρωποι της DIMAND είμαστε πολύ χαρούμενοι για τα θετικά σχόλια που λάβαμε.