24.11.2021

«Πήραμε» το Μινιόν, είναι ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΣ!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ανακηρυχθήκαμε προτιμητέος υποψήφιος αγοραστής για το ακίνητο-ορόσημο που στέγαζε το «Μινιόν». Το πρώην πολυκατάστημα των 16.000 τ.μ. που βρίσκεται στην καρδιά της πόλης, κοντά στην Πλατεία Ομονοίας, κατέχει μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων των Αθηναίων, καθώς υπήρξε από τους δημοφιλέστερους και πιο πολυσύχναστους χώρους στην πόλη, ιδιαίτερα την περίοδο των Χριστουγέννων.

Η απόκτηση του «Μινιόν» εντάσσεται στη μακροπρόθεσμη στρατηγική της εταιρείας, να ανακατασκευάζει κτήρια ιστορικής σημασίας, συμβάλλοντας στη σύγχρονη ιστορία της πόλης και αναβαθμίζοντας ολόκληρες γειτονιές, με σεβασμό στο περιβάλλον και τα χαρακτηριστικά τους.

Ο κ. Δημήτρης Ανδριόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Dimand, δήλωσε:

«Πιστοί στο όραμά μας να αναπτύσσουμε εμβληματικά κτήρια, προχωράμε στην απόκτηση του θρυλικού κτηρίου που κάποτε ήταν ο αγαπημένος προορισμός για τους περισσότερους Αθηναίους αλλά και ανθρώπους απ’ όλη την Ελλάδα. Με σεβασμό στην ιστορία του και στις μνήμες που φέρει, θα προχωρήσουμε σε μία μεγάλη επένδυση που θα σηματοδοτήσει την ανάπτυξη μίας επιβαρυμένης περιοχής και θα αποτελέσει το πιο δυνατό κίνητρο για να κερδίσει πάλι η Ομόνοια τη χαμένη της αίγλη. Δημιουργούμε ακόμα ένα μοντέρνο, πρότυπο βιοκλιματικό κτίριο γραφειακών και εμπορικών χώρων που θα ανταποκρίνεται με το παραπάνω στους περιβαλλοντικούς στόχους και τις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας».

Το έργο μικτής χρήσης αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα και θα περιλαμβάνει καταστήματα,