Νέο Δικαστικό Μέγαρο Πειραιά

Το προς ανέγερση κτίριο, επί των οδών Χαϊδαρίου, Φωκίωνος και Παπαστράτου,  θα περιβάλλεται από εκτεταμένους χώρους πρασίνου και πλατεία, συνολικής επιφάνειας 3.000 τ.μ.,. Οι χώροι αυτοί θα είναι προσβάσιμοι στο ευρύ κοινό, καθώς και οι αθλητικές εγκαταστάσεις  1.500 τ.μ., που θα δημιουργηθούν σε όμορο οικόπεδο, με στόχο την διασφάλιση της 24ωρης λειτουργίας της περιοχής.

Το νέο κτιριακό συγκρότημα θα αποτελείται  από υπόγειο, ισόγειο και 5 ορόφους, χωροθετείται σε διάταξη Π με βαθμιαία κλιμάκωση των ορόφων και δημιουργεί έναν εσωτερικό ακάλυπτο χώρο, που ενοποιεί τις επί μέρους χρήσεις, ενώ ταυτόχρονα σε τμήματα του σώματος του συγκροτήματος θα δημιουργηθούν διαμπερείς στοές. Η πρόσβαση στο συγκρότημα θα γίνεται από τις οδούς Φωκίωνος και Παπαστράτου, ενώ για την καλύτερη λειτουργία και εξυπηρέτηση του συγκροτήματος θα κατασκευαστεί νέα εσωτερική οδός ελεγχόμενης πρόσβασης για την είσοδο, έξοδο και στάθμευση μεταγωγικών οχημάτων και οχημάτων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο όριο του οικοπέδου προς τη πλευρά της οδού Μεθώνης.

3V

Η νέα ανάπτυξη θα προσφέρει υψηλή ορατότητα και εύκολη πρόσβαση.

Piraeus Tower

Το έργο αφορά στην πλήρη  ανακατασκευή του 22 ορόφων Πύργου, που έχει επιφάνεια 34.600 τ.μ. και κατασκευάστηκε το 1972. Κατά την ολοκλήρωσή του θα περιλαμβάνει δύο υπόγεια, χώρους εμπορικής χρήσης, εστιατόρια, καφέ, χώρους γραφείων και βοηθητικούς χώρους. Για την κατασκευή του χρησιμοποιούνται υψηλής τεχνολογίας υλικά.

Ο Πύργος του Πειραιά κατέχει τη θέση του δεύτερου υψηλότερου κτηρίου της Ελλάδας και αποτελεί ένα από τα τοπόσημα της πόλης. Πρόκειται να είναι ο πρώτος πύργος στην Ελλάδα με πιστοποίηση LEED.

Για περαιτέρω πληροφορίες ή αιτήματα μίσθωσης επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.piraeustower.gr ή επικοινωνήστε μαζί μας στο +30 2108774200.

Piraeus Port Plaza

H DIMAND απέκτησε τις πρώην εγκαταστάσεις της καπνοβιομηχανίας Παπαστράτος στον Πειραιά με το όραμα να υλοποιήσει τον επανασχεδιασμό τους, ώστε αυτές να αποτελέσουν τον πυρήνα της αναγέννησης της περιοχής του Αγίου Διονυσίου παράλληλα με την αναμόρφωση του λιμανιού.

Τα ακίνητα καλύπτουν τρία οικοδομικά τετράγωνα μικτής δομήσιμης επιφάνειας 82.885 τ.μ.

Η DIMAND ολοκλήρωσε ένα βιοκλιματικό έργο για επαγγελματική, τουριστική, πολιτιστική και εμπορική χρήση, καθώς και χώρους προσβάσιμους στο κοινό.

Enso Hotel Piraeus

Πλήρης ανακατασκευή κτηρίου και μετατροπή του σε εξαώροφο ξενοδοχείο με 58 πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια, επιφάνειας 3.600 τ.μ., στον Πειραιά. Το ακίνητο αποτελείται από δύο ανεξάρτητα κτήρια που συνδέονται μεταξύ τους με έναν υπαίθριο διάδρομο.